Pratbubblor

Språkutbildning

Språkutbildning för privatpersoner och företag

På Orange Box hjälper vi våra kunder att bli självsäkra i sin muntliga och skriftliga kommunikation genom att erbjuda högkvalitativ språkutbildning och översättning. Vi hjälper både dig som vill lära dig ett språk från grunden för att det är roligt och dig som behöver ett korrekt affärsspråk för att garantera framgångsrik kommunikation och säkrare affärer.

För att ge ett bra intryck är det viktigt att kunna anpassa språket efter olika situationer och vi fokuserar därför på att lära ut just de kunskaper du behöver för att kunna tala korrekt och varierat i de sammanhang som är relevanta för dig. Således lägger vi upp en strategi för din utbildning efter en noggrann behovsanalys av dina individuella behov och målsättningar.

Vill du lära dig ett nytt språk eller förbättra dina befintliga språkkunskaper till en professionell nivå? Genom att ta hjälp av språkexperterna på Orange Box blir din språkresa både rolig och effektiv. Vårt passionerade team av språkkonsulter samarbetar för att ge dig en professionell, personlig och flexibel undervisning. Hos oss får du både de teoretiska kunskaperna och det självförtroende du behöver för att kunna kommunicera bekvämt i de situationer som är relevanta för dig.

Eftersom språkinlärning är en individuell process skräddarsyr vi all utbildning efter våra kunders personliga behov, språknivå och önskemål. Samtliga lärare undervisar på sitt modersmål och vi betonar den praktiska användningen av språket. Målet är att lära ut kunskaper som du har användning av direkt när du lämnar lektionssalen.

Vi erbjuder främst privatlektioner men kan även erbjuda gruppkurser för företag i följande språk:

  • Engelska
  • Svenska
  • Tyska
  • Spanska
  • Franska

Vi har också resurser inom andra språk så skicka gärna en förfrågan så försöker vi att hjälpa dig.

Vi erbjuder gratis konsultation med en av våra språkexperter om du vill diskutera dina behov och vad som kan vara ett relevant kursinnehåll för dig.